Thursday

it's her life


ea nu trebuie sa isi caute prieteni pentru ca prietenii ei nu sunt adevarati, ea nu trebuie sa caute iubirea, pentru ca iubirea se va indoi si va fugi mereu de ea. ea nu trebuie sa cedeze! ea trebuie sa se ridice si nu sa fie un covor sau un pres la intrarea de langa usa pe care te stergi pentru a nu murdari lucrurile murdare deja, dar a caror murdarie nu este atat de vizibila cu ochiul liber.
ea trebuie sa invete sa se fereasca de privirile rautacioase ale oamenilor si de panzele de paianjen intinse prin toate colturile.
ceilalti trebuie sa invete sa o lase libera, sa isi continue cursul vietii ei, care oricum nu e atat de simplu. wi trebuie sa inteleaga ca piedicile o vor ridica mai sus si ca, desi ii este frica de singuratate, va invata sa traiasca cu ea sau in ea. ea nu se sperie asa de repede. ei nu ii e frica de paienjeni si nici de panzele lor. ei ii omoara fara mila. a invatat sa ii striveasca cu degetul, asa cum face si cu furnicile care ii invadeaza teritoriul. doar gandacii de bucatarie o mai sperie, pentru ca sunt prea tari si degetele ei sunt delicate, dar sigur va gasi un papuc cu care sa ii striveasca pana nu va mai ramane nimic din ei, si va iesi totul din corpul lor.tu sigur nu esti doar un gandac, dar daca ii stai in cale, te va strivi, fara sa se uite in urma, ca in 'gandacelul'. si ce daca mai apoi ar putea sa ii para rau? si tu i-ai facut ei rau! si voi!
so let her live her life! you have no reason to stay in her way or stop her play. it's her life! you have to understand this.
ea nu e rea. ei nu ii place sa renunte la iubire, dar iubirea renunta la ea. ea se resemneaza si devine insensibila. un singur colt nu ai sa i-l poti invada vreodata pentru ca acela se afla in interiorul ei si e bine pazit... tu n-ai sa poti cuceri acel coltisor :)

1 comment:

Claudiu Negreu said...

dar nimeni nu vrea sa iti faca tie viata...doar daca nu esti atenta la cei din jur si al cei din viata ta...atunci numai ai viata ta...dar vei avea o viata impreuna cu altcineva....it`s your life...vei aduce pe cineva in viata ta care crede la fel k tine...si in sfarsit vei da nastere la o viata....kare la fel va gandi...kum gandesti tu akum...tota lumea vrea sa aiba viata lui si nimeni sa nu se amestece....dar iti poti da seama cat de frumoasa e viata...atunci knd ceva rau a iesit din viata ta...viata "ei"...scirs articolul la persoana a3a te face si mai mult sa te referi al viata ta..atunci knd scri articolul...nu strivi gandacelul...punei pe altii sa il striveasca...si dupa ce il striveste multumeste-i si nu incerca sa strivesti si "the big bug"...incearca sa faci un fluture di el...,fa-l sa iasa din cocon...dar mai bine...iesi si tu din coconul tau