Monday

Amalgam de sentimente


Sunt o culoare, necolorata ce-i drept, dar lumea mea e colorata. M-am nascut intr-un orasel destul de mic, nu atat de mic pe cat sunt eu acum sau eram atunci, mai mare, dar tot mic pentru mine.
Sunt un zambet intr-o dimineata ploioasa, la fel de bine cum pot fi un fulger intr-o zi cu soare... de fapt un tunet. Da, mai bine un tunet! pentru ca nu imi tace gura atunci cand trebuie, ca tac cand ar trebui sa vorbesc, ca spun lucrurilor pe nume si ranesc :)
Nu-i nimic! Suntem oameni, avem darul de a rani, dar si de a-i face pe unii, altii, fericiti! Uite ca iar e fix, ceasul asta pare sa nu imi dea pace. Si cine sa ma iubeasca pe mine? El sau... el... sau chiar el?
Arat eu ca imi pasa? Acum chiar nu ma preocupa atat de mult asta, deci... next!
Se pot indeplini visele, alea de le visezi noaptea? Nu, nu ma refer la cosmaruri! Ei bine, eu cred ca se pot indeplini. E nevoie de vointa :) trebuie sa vrei ca sa se intample, sa faci in asa fel incat sa fii la locul potrivit, nu neaparat la momentul potrivit...
Gata cu visele! Nu traim toata viata in somn, poate jumatate sau poate nici pe aia. Incepe sa imi placa portugheza, cel putin muzica in portugheza :) sau poate imi place prea mult cafeaua si orice melodie in care cuvantul 'cafea' isi face aparitia ma fascineaza. Sa fie asa?
Oricum, sa stii ca apreciez faptul ca ai incercat sa ma inviti la o cafea si ca o faci aproximativ de fiecare data cand te vizitez. Tu nu trebuie sa ma cumperi, asta e diferenta dintre tine si ceilalti, tu ma ai deja! Sunt a ta intru totul :-p
Gata! De ajuns! Plictiseala incepe sa isi faca simtita prezenta. Stiu ca te mai gandesti la mine... am realizat asta din modul in care ma tineai in brate si imi evitai degetele care voiau sa se joace cu ale tale. A fost de ajuns sa iti spun ca mainile tale sunt prea cuminti, pentru a imi lua mana si a te juca cu ea :)
Daca peste un an te voi suna si iti voi spune ca imi e dor de tine?

5 comments:

Anonymous said...

Un adevarat amalgam de ganduri ;)

Liz said...

mi-a placut reintalnirea asta reala, imaginata, dorita... frumoasa... nu stiu... mi-a placut tare...

The Red Hair Girl said...

@diana- nu sunt atat de sigura ca sunt ganduri, si daca sunt, cel putin nu ma framanta :)
sentimente, asta zic eu ca sunt

@liz- cate putin din tot ce ai spus. chiar o reintalnire cu mine :)

Liz said...

Da!...exact ... o reintalnire ci tine...uof... am nevoie de o reintalnire cu mine...cum a fost reintalnirea ta cu tine... ca sa-mi alerge sangele mai repede prin vene...
Si de-ar fi globul tau de hartie... sa fie telepatic...al meu mi-ar spun tot ce vede...(pic)

The Red Hair Girl said...

reintalnirea cu minea fost de bun folos... uneori mi se face dor de mine :)
ai sa te reintalnesti si tu cu tine, cauta-te :)