Friday

partea finala



Toate lucrurile au un sfarsit, nu? Si noi avem un sfarsit... Da, imi raspund singura :)
Pentru mine cel mai important sfarsit e cel de liceu, momentan. inca o etapa din viata mea care se va incheia... un nou sfarsit, un alt inceput!
Ciudat, dintr-o data sa nu mai vezi aceiasi oameni cu care ai cosnumat 4 ani din viata, sa nu te mai streseze acelasi prof de mate, aceeasi diriga nepasatoare, dar atat de cicalitoare, aceeasi ora matinala de dus la scoala.
Am fost rugata sa scriu despre clasa a 12-a C a Liceului Teoretic "Aurel Vlaicu'', mai explicit, a mea clasa :)
Sa fim sinceri, daca ne privesti din afara prismei clasei, ai sa ne vezi ca pe niste oameni uniti, ca pe o familie, mai mare ce-i drept. Nu e totul atat de roz... sunt oameni si oameni in clasa, dar intotdeauna ne va unii un nume, 12 c.
-Sa incepem de la banca a doua de la fereastra ( ca banca I nu e ocupata).
* Ioana- Nu pot spune atat de multe despre ea, nu am avut parte de detaliile suficiente pentru a-mi face o 'ditamai' parerea. Este o fire introvertita si nu foarte sigura pe ea, dar nu prea le are cu barfa si e de apreciat pentru asta.
- banca a III-a:
*Cristi- aici inclin sa cred ca am mai multe de spus. sunt mai multe in joc, mai mult timp petrecut impreuna, o perioada de prieteni apropiati. E omul ala care imi va lipsi la orice ora de romana, cu care voi putea vorbi mult si multe, despre carti, muzica.
*Vladut- il cunosc de la gradinita :) ma tinea uneori de mana :) e un om mare, nu la propriu, ca el e mai micut, in sensul de prieten si inteligenta :D
- banca a IV-a:
*Iulia- in ceea ce priveste unul din genurile de muzica pe care le asculta(punk-rock), pot spune ca ne intelegem chiar bine,oricum nu am avut niciun conflict. e de apreciat pentru ca nu ii pasa :) lumea e a ei si isi stabileste propriile reguli.
*Roxana- a doua persoana introvertita si care nu barfeste :) poate ca ar trebui sa se apropie mai mult de restul oamenilor sau poate ca e mai bine asa
-ultima banca:
*Dana- fata aia care comenteaza oricand ii vine si care sughite in fiecare zi sau chiar de mai multe ori pe zi :D un prilej pentru a rade la ore :)
*Andra- le zice, fratilor! nu tace! nu va asteptati sa tina pentru ea lucrurile pe care le simte :p

-banca a II-a mijloc (prima nu e ocupata):
*Andreea- persoana care se inroseste cand se emotioneaza, cu parul cel mai cret si pe care nu as vedea-o fara Anca :) asa da prietene!
*Anca- prietena cea mai buna a Andreei, fetele de nedespartit. merita apreciere pentru o prietenie de durata si devotata :) Anca mi se pare destul de ok! in ultima vreme totul decurge bine, din prisma mea :)
-banca a III-a:
*Mirela- e in zodie cu mine si se intelege si nebunia de care suferim :) cand ne pica fisa, mai chiulim cate o zi de la scoala
*Irina- persoana la care vei gasi mereu servetele nazale si guma de mestecat :) si putin timp liber :)
-banca a IV-a:
*Georgi- un om pe care poti conta si care merita multe doar pentru cat e in stare sa lupte :)
*Dana- a fost un timp in care ne cunosteam mai bine si erau mai multe de spus, acum, nu :) face ce vrea si poate ca stie ea ce face :)
-ultima banca:
*tudy- omul ala care imita toate peronajele 'traznite' si care are poza pe tel cu Statica din inima de tigan :))
*Radu- aici deja e vorba de un prieten :) el merita multe si multa iubire! se poate conta pe el :) va ramane mereu 'panarama mea'

-banca I de la usa:
*Irina- daca ai nevoie de ceva, sunt convins ca iti va da. insa, e printre ultimele persoane care pleaca de la scoala atunci cand ne hotaram sa chiulim in masa :)
*Monica- probabil si una din urmatoarele mele colege de la jurnalism :) nu exista lucrari la care sa o fi intrebat ceva si sa nu imi fi raspuns

-banca a II-a (banca mea):
*Magda- a fost prietena mea cea mai buna de la sfarsitul clasei a IX pana la sfarsitul clasei a X-a, am ramas colege de banca :)
*Rux- aici trebuie sa spuna ai mei colegi, care ar putea sa scrie ceva chiar pe blog de mine, in afara de albumul care umbla prin clasa :)

-banca a III-a:
*Irena- omul care se va feri mereu sa faca poze, care va fi cel mai agitat inainte de lucrari, dar un om pe care poti conta :)
*Georgiana- un prieten bun candva, o persoana darnica, dar care oscileaza intre prieteni. E un om bun, nu neg asta :) poate doar ca nu ne vrea destinul :D impreuna :)
-banca a IV-a:
*Irina-(mi-e greu sa ma gandesc ca acolo a stat altcineva anul trecut, dar care acum nu mai e printre noi, Carmen :( )
Irina- prietena mea :) atatia ani la mijloc, 9 ani, mai precis. Ea va fi cu siguranta 'acolo' cand voi avea nevoie de ea :)
*Anca- o alta persoana pe care pot conta :) foarte geloasa ea, de fel, dar cea mai tare la capitolul trante :))

-ultima banca:
*Mese- 2pac in sus, 2 pac in jos :)) fiul profei de chimie, prieten de tigara :)
*Base- cel mai mare, cel mai tare :)) nu voi uita cand am imbracat parpalacul lui si ma tinea cristi pe gat :))
*** Sa facem o completare, la cererea lui Vladutz, sa scriem si partile aiurea :)
suntem oameni cu doua fete, ne muscam de cur la orice pas, ne barfim (unii pe altii), formand un cerc al slabiciunilor :)) al uscaciunilor :))
Base intotdeauna iti va da sa bei suc numai cand va vrea, Irina Pl. va pleca intotdeauna de la ore numai cand vor pleca toti, Vladutz va vrea sa faca engleza cand restul clasei va vrea sa plece, pe Anca si Andreea nu le va opri nimic sa stea sau sa plece de la scoala, Georgiana va zice mereu ce crede ca e mai bine sa facem, Andra si Dana vor ramane si ele printre ultimii care pleaca din clasa, Magda mereu se va vaita ca a luat nush ce nota, Irena la fel, desi ia 10 :))
si ne vom certa intotdeauna cand va veni vorba de elevii de serviciu :)
partile bune si rele continua :)

Astia suntem :) cu siguranta ni se va face dor... nu va ramane sa spunem decat 'Am fost odata'


6 comments:

Anonymous said...

multe ar mai fii de spus...cateodata imi este si scarba sa ma vin la scoala din cauza unor persoane...imi pare rau k se termina liceul,se termina si unele legaturi bolnavicioase:))...stiu k mereu o sa ne dorim sa fim in aceasta perioada,s'o retraim,sa stergem din minte greselile si sa faceam numa bine..:)

Anonymous said...

a 3-a oara cand scriu commentul asta...sunt un impotent din punct de vedere al scrisului corect...
deci(qm ziceam si prima si a doua oara nu e corect jurnalisto,sa nu te iei dupa mn)completare la rux:o f buna prietena,stie sa asculte,sa ajute,sa indrume...parti rele:impulsiva,tre sa invete sa taca in unele momente.
in ceea ce priveste viitoarea fosta clasa de liceu,nu stiu qm voi rezista fara cei pe care ii vedeam aproape zilnic,radeam si faceam caterinca impreuna...plm,asta-i viata!

sa auzim de bine si va pupa tata!ma inclin in fata voastra,radu!

Anonymous said...

hmmm...e prea adev c spui tu...si poate k ar mai fi multe de spus..astia suntem...si pun pariu k dk am da timpul inapoi...aqm 4 ani...tot la fel o s ne comportam...o sa'mi fie dor d toti...mai ales d tine...[ti'am zis k iti dau un tzarrr...knd am chef d o plimbare]...de ank...de vladutz...de radu...de cristi...de tudy si de glumele lui...de dana si de sughitul ei...de certurile din clasa knd nu ne hotaram sa plecam mai rpd...de notele de 2 pe care le luam la mate...de chefurile pe care le'am facut...sper k o s ne mai vdm..kiar dk nu toti...[k doar noi suntem 12c...doar in poza de grup suntem toti...]

The Red Hair Girl said...

da :) am uitat sa precizez cand suntem toti :)
la teze si la atestat... si in poza de grupa, asa cum ai spus tu :)

Anonymous said...

XII C...peste cateva zile aceste vorbe ne vor trezi doar amintiri...pacat...chiar a trecut repede...:( fain blogul,rux...si mare adevar in el...am trecut prin atatea lucruri impreuna...atatea emotii...atatea planuri si multe neimplinite...(de exemplu nenumaratele excursii in care trebuia sa plecam ;)) ) au fost momente placute si momente mai putin placute...insa ar trebui sa pastram doar amintirile frumoase,stiu ca avem destule :) amintirile neplacute chiar nu-si au rostul si stiti voi...cand ne uitam la pahar sa-l vedem pe jumatate plin:) sa vedem calitatile fiecaruia si cu ele sa ramanem in inima:) cat despre rux este o fata fff de treaba care sunt sigura ca e f potrivita pt jurnalism...vei avea mult succes. sunt convinsa;) :* :* :* si nu uitati...ar trebui sa ne uitam mai mult la lucrurile bune din persoana de langa noi...parerea mea cel putin ;))

Liz said...

mi-am retrait ani de liceu... si te invidiez cumva... noi aveam caiete de amintiri... nu bloguri... frumos...am ramas prietena pe viata cu oameni din liceu...
...mi-as vinde sufletul pentru perioada aia...