Wednesday

Intr-o continua amintire


De cateva zile am scapat de stresul meu de zi cu zi, totul pare sa fi revenit la normal, aceeasi viata, acelasi el in viata mea. De cateva zile ma trezesc in acelasi pat, dar nu al meu.
Deja traiesc o viata monotona, o viata statica, in comparatie cu ceea ce mi-am dorit, nici macar muzica nu ma mai ridica la cer, planurile se duc rand pe rand, eu ma pierd intr-o lume necunoscuta, dar la care visam de mult timp. In fiecare zi astept acelasi lucru: sa se scurga timpul, sa fie iar seara sa iesim afara si sa mergem in parc, sa radem de modul in care alearga copiii... mai apoi sa profitam de singuratate si sa ne dam in leagane sau pe balansoar... pana la urma tot copii ramanem si mult mai bine ma simt cand in stomac am un gol mare si tot continui sa imi misc picioarele pentru a ajunge mai repede cat mai sus.
Astept oare sa ma intorc acasa? Astept oare sa devin acelasi om stresant si totodata stresat? Nu stiu ce astept, se pare ca nu astept nimic, nici macar sa ma duc la mare, nici macar sa vina maine... ce se intampla oare? Oare ma pierd? Oare am sa il pierd sau are sa ma piarda?
Nici macar sa scriu nu mai stiu... sunt pierduta in randurile acestea in timp ce el sta linistit in pat cu tv-ul pornit. La ce se gandeste? Oare ma mai iubeste? Cred ca ar trebui sa imi fac o cafea, sa fumez o tigara, sa ies afara si sa alerg putin... da... cred ca am sa fac asta, dar mai intai am sa ascult ceva ce sigur ma va face sa ma simt mai bine :) tu ai ramas acelasi, dormi in timp ce eu am sute de ganduri :)
Va doresc tuturor zile mai bune decat ale mele :p

7 comments:

Claudiu Negreu said...

in sfarsit ai scris si u ceva:D bun venit:D

Claudiu Negreu said...

si sincer... vreau... mak odata sa mai stam si noi 2 la o tigare... la niste vorbe in fum... k atunci cand era frig afara si in albul cetii te vedeam doar pe tine, parul chipul si ochii... si fascinat de ceea e spunei tu... sa iti multumesc personal...

The Red Hair Girl said...

:)
thx!
am ramas uimita ca mi-a scris cineva imediat ce am postat
o sa avem sansa sa mai vbim, numai ca tu nu vei mai fi fascinat si afara nu mai e ceata :)

Liz said...

Buna dimineata... felicitari probabil ca ai terminat partea stresanta si inchisa din viata ta... poate doar prima...
Citesc dezamagire... si m-asteptam la fericire pura... nu fa compromisuri mai ales acum... fii egoista si ia tot ce-ti face tie bine de la viata si-arunca ce te face sa pierzi timpul. Esti mai bogata cu o experienta dar si cu o putere-n plus.

The Red Hair Girl said...

@liz- hey, thx! si eu ma asteptam sa fiu fericita, poate e vorba doar de sentimente necunoscute, de lipsa de putere de a ma obisnui ca a trecut, sa nu mai trebuie sa invat, ca ma pot duce la mare si la munte... si ca el va fi mereu cu mine
am sa fiu putin mai egoista :)
ms pt idee

Claudiu Negreu said...

taci !... eu tot vreau sa vb

The Red Hair Girl said...

vorbeste :))
hai!