Wednesday

20 ani

S-a nascut intr-o noapte de 8 spre 9 iunie, mai precis la ora 23:50, dar in certificat a fost trecuta ziua de 9. Primul copil intr-o familie tanara, o mama de 2o ani si un tata de 23. Prima nepoata pentru bunicii din partea mamei!
Era ultimul an de comunism, nu atat de rau pe cat au povestit si povestesc multi. Nu a fost un copil atat de dorit de mama, aceasta fiind prea tanara si considerandu-se "un copil cu copil", asa cum spune ea, dar mult preaiubit in prezent!
Prima iubire descoperita de acest copil a fost cea materna si paterna! A aparut mai tarziu cea pentru bunici, in special pentru bunica alaturi de care statea cat timp parintii erau la serviciu!
Cu 3 ani mai tarziu a descoperit si iubirea fata de frate, desi era marginita de gelozie din cauza atentiei sporite asupra celui mic.
De-a lungul a 9 ani a fost o fire bolnavicioasa... anemica, mancandu-i orele din noapte mamei pentru ca doar atunci avea pofta sa manance cartofi prajiti.
Au trecut anii si acea fetita a ajuns adolescenta, s-a indragostit, a suferit... si asa a continuat sirul pana in prezent, timp de 20 ani!
In 20 ani poate spune ca a realizat ce inseamna iubirea si cate cai intoarse poate avea... pentru prima data s-a mutat cu cineva, cu toate ca nu stau singuri... il iubesti mult. il adora atunci cand se poarta ca un copil, il "detesta" atunci cand nu ea face curatenie, iar el se uita, il place atunci cand ii aduce cafeaua la pat si il doreste, atunci cand nu este langa el...
Domnisoara R. poate spune cu certitudine ca il iubeste pe Domnisorul (pt ca asa ii suna mai bine) A. , ca isi iubeste mama mai mult decat pe oricine, ca isi iubeste bunicii si ca si-ar dori sa fie nemuritori, ca ar dori tuturor un frate care sa fie alaturi de ei atunci cand sufera si un tata care sa imparta totul cu ei!

Eu mai bine ma duc sa fac clatite! Restul e tacere! :)

7 comments:

Claudiu Negreu said...

foarte frumos:)

The Red Hair Girl said...

thx!

Smart Lady said...

Buna,

Arunca un ochi pe

http://www.questioare.com
un blog foarte popular si placut. si daca iti place ce gasesti acolo, adauga-l in blogroll-ul tau.

multumesc

mindfreak said...

imi place foarte mult:X

The Red Hair Girl said...

ma bucur! :)
mersi!

Claudiu Negreu said...

gata te-ai lasat de scris nu?

The Red Hair Girl said...

@monkey- nu m-am lasat, scriu doar mai rar!
asa e cand imbatranesti! :)