Tuesday

Unu- invatam sa numaram

In curand 11 septembrie... 1 an de viata in doi, un 1 de iubire. Unele lucruri s-au spulberat pe 11 septembrie, altele se consolideaza.
Anul trecut, mai mult sau mai putin, pe vremea asta iti faceam ochi dulci, iti zambeam frumos si iti observam ochisorii albastri.
Am venit la tine... tii minte seara aia? iti plimbai degetele pe spatele meu, ma sarutai rusinos si imi pareai atat de inocent. Mai tarziu, chiar aproape de dimineata, m-au apucat frisoanele. Mi-ai imprumutat niste haine de-ale tale si te-ai dus sa imi faci un coldrex. Ai fost asa de dulce... si m-ai tinut in brate pana mi s-a facut cald.
Si acela a fost inceputul.
Te iubesc, azi mai mult ca oricand si imi este dor de tine, desi ai plecat de dimineata. Iub, nu imi doresc decat sa trecem impreuna cu bine peste toate, sa ne iubim si sa ne respectam zilnic si sa ma suporti cu toti piticii mei. :) Si ai grija, ca nu sunt Alba-ca-zapada, am mai multi de 7. :)
Te astept sa vii ca si cand numai dragostea noastra ar fi pe pamant. :*
La multi ani de iubire! Acum invatam sa numaram : 1!

2 comments:

geo said...

:) Multi inainte! Ne vedem saptamana viitoare :)

radiowhisper.com said...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!