Tuesday

Cred ca...

Nu am dormit deloc bine, poate si din cauza ca ne-am certat inainte sa adorm, acum din vina mea pentru ca nu stiu sa imi tin gura, ba chiar mai rau, spun lucrurile intr-un mod tare aiurea. M-am tot fatait, m-am trezit de n ori si mi-am asezat perna tot de atatea ori, de parca ea ar fi fost vinovata ca eu nu pot dormi, l-am invelit in nenumarate randuri si de fiecare data cand aruncam o privire spre el (dorm cu spatele la orice persoana care se afla in acelasi pat cu mine) il gaseam dezvelit :|
De dimineata, cand a sunat ceasul, el trebuia sa se imbrace si sa plece, dar nu isi gasea sosetele si m-a trezit, de fapt m-a facut sa ma dau jos din pat, ca de dormit nu dormeam, si atunci ne-am certat iar pentru ca el nu e in stare sa gaseasca nimic, cu toate ca e in casa la mine. Dar asta nu e o scuza deoarece o cunoaste suficient de bine, timpul l-a ajutat la asta.
Cred ca sunt prea nervoasa, prea putin intelegatoare si imi doresc prea multe. Trebuie sa invat sa ma controlez. Daca ai stat prea mult la soare si pielea ti se ia, te "decojesti" usor, inseamna ca te si schimbi?
Daca stau si ma gandesc mai bine, eu nu m-as putea suporta, daca as fi in locul altuia, de fapt in al lui. I-am spus sa nu se mai intoarca pentru ca din cauza lui se intampla toate lucrurile rele. Eu probabil nu m-as mai fi intors... ba da! m-as fi intors... pentru ca il iubesc. Se va intoarce... pentru ca... ma iubeste! da, ma iubeste!
Totusi, asta nu inseamna ca trebuie sa ma port asa, trebuie sa invat sa am o limita in a-i rani pe cei care ma iubesc.
Acum ma simt mult mai bine. Ascult muzica, mi-am baut deja cafeaua, am sa ma duc sa fumez o tigara (la mine in casa nu se fumeaza), am sa meditez asupra faptelor mele, am sa mai citesc cateva pagini, sa aflu ce s-a intamplat cu Atena.
E atat de multa dezordine in jur, in camera si nu numai... si niciun chef sa ordonez totul, sa fac in asa fel incat totul sa prinda un sens. Mai bine ma duc sa fumez o tigara :)
Cred ca... m-am schimbat...

6 comments:

Claudiu Negreu said...

mediteaza si de ce te-ai schimbat, din cauza cui...

The Red Hair Girl said...

din cauza lui, din cauza stresului care nu mai dispare si in care ma cufund tot mai des, din cauza unora, altora... sunt multe cauze, putine rezolvari... si un zambet tot mai rar

Claudiu Negreu said...

daca fugi de lucrurile bune...

The Red Hair Girl said...

mda... cred ca asa si e... ar trebui sa inlatur toate lucrurile rele din viata mea, mai ales cel mai mare stres

Liz said...

te vreau fericita si indragostita again! acum pari trista si dezamagita, nu se asorteaza cu mijlocul verii!

The Red Hair Girl said...

mda... si mie imi pare rau, dar cand ai persoana iubita langa tine, ai vrea totusi sa iti fie alaturi intru totul, nu doar cu gandul... sa te ajute sa speli vasele, sa stea langa tine cand trebuie sa intinzi rufele, sa strange-ti masa impreuna :) la mine nu se intampla asa