Friday

what kind of coffee am I?




You Are an Espresso



At your best, you are: straight shooting, ambitious, and energetic



At your worst, you are: anxious and high strung



You drink coffee when: anytime you're not sleeping



Your caffeine addiction level: high


si acum ma indrept spre bucatarie cu muzica in urechi si cu cafeaua in gand :)
imediat voi reveni

6 comments:

Nimeni said...

probabil ca sunt un altul care protejeaza pe un altul pe un alt joc dintre atatea jocuri... acolo ai sa gasesti prea putin despre mine...dar ai sa gasesti aici. o noapte cat mai alba iti doresc, intensiv udata de cafea si incetosata de fum de tigara...pe scurt...o noapte perfecta

The Red Hair Girl said...

daca tu crezi ca o noapte perfecta consta doar in asta, atunci nu impartasim aceeasi parere :) e nevoie de mai multe, in afara de tigara, de cafea si restul.
eu nu protejez pe nimeni si nu sunt protejata de nimeni, chiar daca nu sunt atat de mare :)

sylvia said...

frumos blogul tau,imi aduce aminte de mine la varsta ta.pe masura ce inaintezi in viata totul devine din ce in ce mai greu si anii astia de liceu or sa ti se para un fleac.acum ai timp sa gandesti,sa citesti,sa reflectezi asupra lucrurilor care ti se intampla.peste cativa ani o sa te pierzi si nici macar nu o sa-ti dai seama pt k atunci o sa fii prea ocupata cu jobul si responsabilitatile cotidiene.trist dar adevarat.

The Red Hair Girl said...

cred ca ai dreptate, deja am destul timp,dar nu sunt in stare sa mi-l organizez suficient de bine... il pierd pe lucruri aiurea

sylvia said...

mie imi lipsesc anii de liceu maxim.abia asteptam sa dau la facultate sa am mai multa libertate,sa cunosc oameni noi....sa fiu matura!acum imi dau seama k anii de liceu au fost incomparabili mai frumosi.nu mi-am facut nici un prieten in facultate(am terminat ase-ul),chiar a fost f naspa.prietenii buni tot aia din liceu au ramas si tot cu ei ma vad si in ziua de azi.cand ma uit acum ce scriam in liceu ma crucesc.acum e o vesnica alergatura dupa bani,grija zilei de maine ,k iti trebuie o casa si sa-ti cladesti un viitor.am prea putin timp sa visez....asa k enjoy,te asteapta vremuri grele.interesanta si tema blogului tau-FERICIREA.am postat si eu cate ceva despre asta.poate iti dai cu parerea!

The Red Hair Girl said...

nici eu nu cred ca o sa imi fac prieteni in fac, e bine totusi ca fostii colegi de liceu sunt tot in buc, majoritatea :)
imi sunt suficienti ei :)