Sunday

miroase a tei!

Si se trezeste, se uita in stanga ei... zambeste sfios si isi acopera ochii. se uita la ceas, e inca devreme si ganduri ii joaca prin minte. ar vrea o tigara, un sarut pe obraz, dar mirosul de tei o cheama afara.
se ridica si se indreapta spre fereastra... il cheama la ea, dar el leneveste.
o muzica in surdina, muncitori pe strada, masini asteptand la rosu, iar ea asteptandu-l pe verde... avalanse de ganduri ii umbla prin vene... se simte mai mica decat oricand si el nu-i acolo s-o tina in brate. si ploua cu litere... incepe cu T, continua cu alta litera uitata intr-un colt, se agata de Dor si pleaca numai decat.
Se termina visul... nu e nici tei si nici nu se poate fuma in dormitor, nu e nici el in stanga ei, sunt doar ganduri. miroase a vara.
si se imbina stari si parul ei e verde. maine nu e numai o zi de luni, ci una de examen si munca. oricat s-ar stradui nu isi poate iesi din stare... totul e doar un timp cu putine ore... si le numara... 1, 2, 3, 4, 5, ...,9... si se face ora 7. din nou doua ore pe maxi, din nou 2 ore de examen, din nou pana la 2 la bikers!
" mami, mai e mult pana departe?" niciun raspuns, dar ea nu vrea sa ajunga departe, ci sa se opreasca timpul in loc.
"de ce de la 11 la 6 sunt doar 7 ore? nu-i asa ca daca ma fac mare vor fi 10?" si se leaga de o speranta... si zboara pe ea prin timpul prea scurt. si-l vede zambind, dar parca n-ar vrea sa stea doar putin... ce-i un moment intr-o ora prea mica? o strangere de mana, un sarut nu atat de inocent, o privire pe geamul unui taxi, un "ramai" intr-o clipa mai mult decat perfecta...
nu ma citi, s-ar putea sa nu iti placa ce gasesti!
multe vise se indeplinesc! :)

de ce nu e si maine tot azi? dar ne vedem joi, nu?

3 comments:

Claudiu Negreu said...

mai scrie ceva! vrea sa te mai citesc.. scrie si tu o amintire.:P

Claudiu Negreu said...

http://monkeynlizuka.blogspot.com/
Noua adresa de blog!

Anonymous said...

salut sunt mihai sunt blogger din 2003 imi place ceea ce scrii te citesc dar nu prea ai timp de el vad un parteneriat daca vrei sunt la un radio anti manele cu muzica buna adauga id info.whisper bafta o zi buna ps:frumos blog