Saturday

Lucruri imposibile?

Sunt si eu un om ca toti ceilalti, am defecte, poate mai multe decat calitati, am reactii atat normale, cat si mai putin normale, am melodii de suflet, zambesc, plang! SIMT!
Si incerc adesea sa par dura sau insensibila, dar ma doare tare... ranesc enorm si cuvintele, mai ales cele rastite. Avem pretentia adesea, fiind femeie, la mai mult respect si poate daca nu il primim in totalitate, ne dorim un "iarta-ma", fie el si prea tarziu. Un "stiu ca am gresit" poate schimba intreaga zi.

Ma gandesc ca sunt o persoana dificila, incapatanata, dar ti-ai asumat un risc atunci cand m-ai luat acasa, nu acelasi pe care si l-a asumat si mama cand a intrat pe poarta prima data cu mine. Poate ca ar trebui sa iti dai seama ca ranesti mult si ca nu sunt o piatra... nici macar nu ma simt asa... poate ca ai putea sa imi zambesti cand tip la tine. Iti spun sincer, as regreta tare mult ca am facut-o, vazandu-ti gropita din partea dreapta a gurii. Dar nu stii! E cam mult orgoliu in tine, nu stii sa cedezi. Cum e dragostea ta? Sa stii ca dragostea ta doare! Dragostea ta vibreaza si nu mereu ca o coarda de chitara... uneori o faci ca un telefon care suna in timp ce faci dragoste.

Cred ca sunt un om sufletist si ca imi poti demonstra in sute de feluri cum gresesc, nu neaparat ridicand tonul la mine.

De cateva seri visez biserici, multi oameni in biserica, un copil cunoascut mie... lumanari aprinse... poate si pentru ca a trecut cam mult timp de cand n-am mai intrat in biserica... si imi pare rau... ma port de parca ma retine ceva. Dar sa stii ca Te am in suflet, Doamne!

Imi rod unghiile si mi-as dori o tigara mai mult decat orice... ba nu, imi doresc mai tare sa o vad pe mama... mereu am nevoie de ea cand sufar catusi de putin...

Ma simt cam ciudat si vreau sa cred ca e de la vremea asta prea schimbatoare. Si tu sa nu ma mai ameninti cu tot felul de chestii ca nu rezolvi nimic, ba chiar ma faci sa ma simt mai aiurea si sa iti spun mai multe lucruri urate! Ti-am zis de atatea ori ca ma faci sa cedez extraordinar de repede cu un zambet. Poate intr-o zi o sa tii cont de asta. Pana atunci mai traim, mai vedem! Oricum stiu ca nu cer lucruri imposibile :)