Sunday

welcome back to me!


lume noua aici, cea noua sunt eu! am disparut o vreme de pe blogul acesta, din viata unora pentru totdeauna, din viata altora pentru scurt timp si am intrat in viata lui, chiar cu voia sa.

am parasit locuri care imi erau dragi, am parasit oameni care mi-au schimbat viata si pe care i-am iubit. m-am schimbat! nu, nu imi pare rau, daca apare vreo intrebare. ma simt bine in pielea mea, nu neaparat langa toate persoanele din jurul meu. m-am intalnit cu mircea, tipul cu chitara de la intrunirea de motoare, m-am intalnit cu fostul meu, obligata de circumstante si ma intalnesc cu EL aproape zilnic, sa nu se inteleaga ca as vorbi de persoana care a apartinut vietii mele.

totusi imi e dor... de liceu, de ei, prietenii mei de atunci. consider ca ne intalnim prea rar, dar cu toate astea, nu ne vom uita prea curand unii pe ceilalti!

ceea ce ma face sa raman la fel de energica, mereu cu zambetul pe buze, sunt oamenii noi pe care ii intalnesc si imi spun sa nu ma schimb, sa ma mentin. nu stiu daca am sa reusesc vreodata sau intotdeauna, dar am sa incerc. nu as putea sa ma obisnuiesc cu mine fiind altfel. normal, pentru ca sunt om, trec prin tot felul de stari. chiar acum doua nopti am plans 40min in continuu. se gaseste mereu cineva care sa ma raneasca... e bine ca trece, timpul trece, sentimentele trec, noi ne trecem. ceea ce e important, e sa facem ceva care sa merite cu adevarat, sa nu irosim ceva pretios pe un nimic.

am invatat cateva lucruri de cand sunt in bucurestiul asta, cum ar fi ca atunci cand iubesti trebuie sa inveti sa castigi cu modestie si sa pierzi cu demnitate, ca in viata unui om apartinem unei anumite categorii si ca eu m-as incadra in viata lui in cea cu lucruri importante, dar nu urgente :)

mai sunt multe, numai ca timpul se scurge cu pasi repede, cheful dispare treptat si mereu ai vrea sa faci altceva. deci, ma indrept catre patul plin de haine, gandul imi zboara mai departe si astept sa plec... sa ies din camera asta, sa il vad, sa fiu la fel de rezervata sau poate prea zambitoare si sa ma intrebe: " ce faci, bazdaganie? de ce razi?"

5 comments:

sylvia said...

helloooooo!!!!la ce facultate esti?poate treci pe la mine pe la cafenea.o noua dragoste la orizont???fluturashi in stomac si tot tacamul....coollllllll!!!!

The Red Hair Girl said...

:))
exact asa, fluturasi si tot tacamul ;;)
sunt la romano-americana, la drept.
imi zici unde e cafeneaua si ne vedem la o cafea... o sa vbim mai detaliat acolo :)

sylvia said...

cafeneaua e pe str austrului nr 1 (intersectia pache protopopescu cu popa nan,pe langa liceul mihai viteazul.)eu marti plec vin joi seara in buc si pe urma plec vineri iar.deci abia duminika as fi mai libera sau sat viitoare.pop

The Red Hair Girl said...

pai, vbim p sapt viitoare, atunci... eu am sa plec acasa, cred, sau prin predeal. vbim p blog, nu e nicio prob.

Claudiu Negreu said...

“Nu vreau să mă schimb, fiindcă nu ştiu cum să mă schimb. Sunt deja foarte obişnuita cu mine însumi.” asta tu ai spus