Sunday

Ce e? E asa sau AsA?


Chiar asa, ce e fericirea? Sa fie o stare euforica, o clipa in care sa te simti special, o partida de sex sau o cafea de dimineata? Sa o putem atinge doar in vis?
Eu cred ca nu mai stim ce inseamna aia fericire, exact cum am citit la cineva, o intalnim si in lucrurile simple.
Pe mine ma fac fericita copiii, cei pana in 5 anisori. Sunt dragalasi, radiez de fericire cand ii vad razand si chinuindu-se sa vorbesca. Acum nu stiu ce simt, nu sunt trista, fericita nu sunt, cu siguranta, dar zambesc. Pentru ca tu poti sa ma faci sa zambesc, pentru ca Tu nu poti sa dai un semn timp de o saptamana, pentru ca pot sa nu ma duc la facultate maine si sa ma trezesc la mine in pat, desi m-am trezit mai bine sambata... doar laptele a lipsit... o cafea fara lapta, dar cu tine. Am petrecut un weekend asa cum mi-am dorit, toate persoanele dragi langa mine, am jucat tenis, m-am luptat cu o durere de cap, ai fost langa mine, am baut tequilla, am mers in club si m-am simtit ca acasa, am dansat pe scaun si am fumat un chistoc de tigara. am primit porunci, dar am si dat, am vazut oameni pe care nu i-am mai vazut de mult si de care imi era dor. Uneori simt ca traiesc cu adevarat. Si daca nu m-ar apasa niste ganduri, ar fi perfect dar nu este! dar mereu se intampla ceva, mereu se gasesc persoane care sa fie deranjate de faptul ca ma simt bine...
Azi vreau sa nu imi pese. Azi poti sa ma cumperi ieftin, ma simt prea batrana sa-ti mai cer ceva (astea sunt versuri ce mi-au venit in minte).
you can buy me with a coffee, i'm so cheap!
De ce crezi tu ca mereu ma deranjeaza ceva la tine? De ce crezi tu ca nu ma atrag oamenii "defecti"? De ce imi consum ore, deruland amintiri? de ce ma gandesc la tine de parca nu am sa te mai vad niciodata?
Instead of dreaming of a man you'll never have
You'd better breathe with me and feel

Instead of dreaming of a son you'll never have
You'd better breathe with me and feel


Instead of dreaming of a man I'll never be

You'd better breathe with me and feel


Instead of guessing what the hell went wrong with me

You'd better breathe with me and feel


Si ca o incheiere asa, ca tot e tarziu... imi e dor de tine! Si... multumesc ca existi, Radu, si iarta-ma ca si eu gresesc!
                                                  Noapte buna!
Semnat, Eu!

5 comments:

Claudiu Negreu said...

o fii in niciun fel:P

Anonymous said...

marfa piesa.

The Red Hair Girl said...

adevarat, marpha piesa, nu ma gandeam ca sunt romani :X

Anonymous said...

florin piersic are fata de american sincer sa fiu :)

The Red Hair Girl said...

he he
tare asta!