Wednesday

Oamenii gresesc adeseori, unii par a se fi nascut pentru asta, altii o fac fara intentie, , altii... doar nu se gandesc la consecinte.
Unii oameni gresesc si doar pentru a avea mai multa libertate, desi.. vor plati putin timp pentru asta, poate putin mai mult.
De cateva luni s-au schimbat multe... doua job-uri, locuitul in doi, locuitul cu alte doua persoane. s-a pus problema vanzarii a ceva ce pastreaza multe amintiri si inceputul sau continuarea unei perioade mai putin buna.
Putine cuvinte, multe sentimente de regret, de dorinta, intr-un alt fel, o proasta exprimare si o persoana nemultumita, care sunt eu.
dar totusi, vorba aceea, se intampla lucruri care n-ar trebui sa se intample. as vrea doar sa treaca mai repede. Se poate? Am gandurile pline de griji, ma simt impovarata de treburile astea care nu se mai termina si inca ma intreb de ce pentru unii nu inseamna nimic cuvantul familie.
Ma simt dezamagita de multe persoane, persoane pe care le-am ajutat, persoane cu care am fost intelegatoare... gresesc doar! nu stiu sa recunoasca un ajutor. E trist!
Stau singura si astept sa vina cu o hotarare, sa imi spuna ca nu a fost nimic altceva decat o gluma si ca putem trece peste ea fara sa suferim schimbari M-am saturat pana si de schimbarea asta!
Ma simt ca intr-o drama... si am doar 21 ani. Vreau sa vina intunericul, sa treaca noaptea, apoi sa treaca ziua si sa tot dorm. Sa traiesc intr-o alta lume, poate una mai buna.
Ce bine ar fi sa fiu oar copil. As bate mingea toata ziua, asa cum fac copiii din fata blocului in care ma aflu.
Zac in pat si imi arunc ochii la fel si fel de filme, asteptand sa se intample si ceva frumos nu ma simt ok niciunde, nici acasa, nici aici... nicaieri. Nu mai am nici tigari, macar imi mai varsam tristetea pe un filtru si trageam cu sete din el, nu merge nici telecomanda, nu se spala singure nici vasele din chiuveta si nu e nimeni sa imi faca o cafea acum. te astept, stii! Doar vino mai repede, ma tem ca nu mai sunt in stare sa te astept...
M-am plictisit sa scriu, dar nu vad ce as putea sa fac, totusi...
See you next time...

4 comments:

Geo said...

hey u, copil! Mi-e dor de tine, asa ca da si u ceva cand esti pe la Breaza. Ma ai aici pana in septembrie si apoi, nu se stie cand, so...see you :)

Anonymous said...

"da-mi mie gandurile tale"

Sincer !

Ti le-as da , insa tu , tu care incerci sa treci peste mult cu scuza jalnica de a iubii , totusi nu fiind foarte diferita de persoana materna , cea care te-a invatat sa fi si egoista la viata ta , de ce nu dai adevaratele ganduri aici ?
Cateodata iubirea nu este de ajuns , sunt perfect de acord cu tine aici , insa te-ai gandit pentru un moment ca fiind cum esti , judecandui pe altii si dand vina aiurea tu nu esti mai prejos decat ei ?
Aproape doi ani..aproape.

Campina

The Red Hair Girl said...

@ Anonim- De ce persoana materna m-a invatat sa fiu si egoista? Asta chiar nu inteleg... egoismul nu se invata, esti egoist pentru ca tii prea mult la persoana ta si vrei sa ii fie cat mai bine.
Iubirea nu e o scuza si lucrurile nu mai stau ca acum doi ani, aproape doi ani. Si de ce mai pastrezi anonimatul? Vrei sa pari misterios?
Aaa, era sa uit de judecata pe care le-o aplic multora. Poate ca in sinea mea sunt un om care vrea prea mult de la oameni, dar nu imposibilul, si, neavand cum sa obtina asta, ramane cu judecata sau poate nici cu aia, dar ceva tot se schimba. Dar tu stii mai bine, nu?

The Red Hair Girl said...

@ geo- cred ca mai degraba o sa apucam sa ne intalnim in alta parte, decat in breaza. e ceva ce te impiedica sa faci multe acolo. :p