Tuesday

I'm going through changes

Sunt pierduta... in mine, in pereti albi, in oameni de pe strada, in carti citite, in versuri de munte, in nisipul de pe mare, in patul lui, in bucatile de unghii roase, in piesele de remi, in poze de demult, in muzica ce o ascult acum, in iubiri ce mi-au fost purtate.
Mai presus de toate se afla dorinta mea pentru nimic, nu mai am dorinte. citisem o data ("o data" pentru ca acum se scrie mereu dezlegat :) ) o carte care incepea cam asa, "ai grija ce iti doresti, eu am simtit asta pe pielea mea." . Ce se intampla daca nu imi doresc nimic? Sa fie oare pentru ca nu esti aici? Nu, nu cred, cred ca e din vina mea... nu ma mai bucura nimic, imi aduc aminte de prea multe lucruri, regret la fel de multe... inca imi rod unghiile, rezultat al stresului. joc travian, e singura chestie care ma mai relaxeaza putin, desi ma oftic tare cand imi omor armata pe niste sate de nimci, pe niste jucatori mici sau cand vad ca nu stiu care il protejeaza pe A,B,C, chiar si pe D.
"Nu vreau sa te pierd in lumea de-afara" , zice cineva dintr-un vers. Oare durerea mea, tristetea- sa o numim mai bine asa- va putea fi ascunsa intr-un rosu aprins? daca ea e neagra? daca ea se tine scai de mine tocmai pentru ca eu sunt vinovata, ca eu o lovesc de fiecare data, ca eu o chem la fiecare pas? unde e omul puternic, omul indiferent, dar care zambeste? e uitat intr-un colt, are sa fie gasit intr-o zi, e nevoie de cautare, de explorare. ma streseaza orice vorba scoasa de orice persoana in acest moment. sunt chiar enervanta...
mai bine ma deplasez pentru ca nu o sa reusesc decat sa irit lumea cu starea mea :)
mi-ar placea sa imi inghez durerea intr-un cub de gheata sau sa o pierd prin fumul de tigara... mi-ar placea sa ma saruti pe gat :)

7 comments:

Claudiu Negreu said...

e doar un sentiment pe moment....sau o invalmaseala....
ce fac eu??? eu fac bine... asta pot sa iti zic daca imi dai macar buna pe mess... atunci cand eu iti dau

The Red Hair Girl said...

imi dai tocmai cand nu sunt ;)
asta e problema
oricum, sunt o acritura de cateva zile si ti-ar face rau sa vb cu mine

Claudiu Negreu said...

si dc esti o acritura? dc nu faci nimic?

The Red Hair Girl said...

nu ma simt in stare, sunt prea moale :)
nu mai incerc sa imi gasesc nici scuza, poate ne intalnim p la bike's fest ;)

Anonymous said...

las'ca acritura mi-s si eu de fo 3 zile... trece si asta, toate trec.
Si stii ce? Or sa mai vina! Ia haida, capul sus! Si stii, ai talent, imi place cum scrii. Ai cont pe agonia.net (comunitate literara internationala)?
ma bucur totusi sa vad ca nu sunt singura cu durere de zilele asta :P

Anonymous said...

nu te cunosc, dar imi place ce exprimi, cum exprimi, cine esti. Cine arati. Curaj. Atat!

The Red Hair Girl said...

@ jamilla- mersi mult! totul trece, deja a inceput sa treaca si starea aceea. optimismul sta in dreapta mea si ma admira :)
nu am cont p agonia.net, dar poate o sa imi fac. pana atunci ne auzim aici, poate ma surprinzi tu cu un blog ;)