Monday

Ma cheama Luca

Si cum va spuneam, ma simt mai bine, stai asa ca nu v-am spus :) da, ma simt bine, ascult cantece de munte, zambesc, imi amintesc si iar zambesc. ma simt bine, ma repet!
A fost in weekendul asta bike's fest la breaza, am trecut pe acolo vineri seara putin, apoi m-am intalnit cu colegii mei, am baut si ne-am jucat mima, a fost frumos. Sambata am revenit la Talea, locul in care s-a tinut festivalul, departe de oras (nu ca ar fi prea mare si prea zgomotos), numai dealuri, fara case in apropiere. Am inceput sa ne plimbam, sa cercetam spatiul, sa zic asa, sa vedem ce motoare se ascund. Eee, nici nu va puteti imagina, si ce oameni :))
Era un tip cu rasta, vai de el, coditele alea erau jegoase, el era beat, mai incolo mai dau si peste un motor contruit din piese de la altele, in cate am inteles avea motor de tractor si schimbatorul in dreapta, parca :)) si mai scris pe el: " you got a problem with this?".
Talentat omul care l-a contruit! Si v-am povestit de el mai devreme ;) ala mic si vai de el :)) mai "circulam" putin si dam peste unul in fusta :)) asta a fost prea tare, ma gandeam la toate posibilitatile, de ce ar purta-o: pentru ca e turc? (ma gandeam totusi ca sunt pantaloni d-aia largi), sau de ce? pentru ca e beat? sau nu e?. mai vad unul langa el, imbracat ca un arab, cu roba verde, o chestie in cap :)) clar, ziceai sa cuntem la bal mascat, unul in chiloti, altul in fusta, unii normali, altii nu chiar. A fost oricum frumos,Georgi ne canta la chitara cu Bran si undeva in dreapta mea, intr-o masina era si Domnul Fusta, sa il numim asa. Cere chitara, se asaza jos si incepe sa cante, o voce placuta, niste cantece la fel. Si ne-a tot canta. O sa il vedeti, un barbat de 32 ani, cu parul cret, mediu. Ce sa mai spun? Ca dupa mai bine de juma de an m-am ametit si eu iar? :) a fost placut, mai ales ca nu mi-a fost rau. Mi s-a zis ca sunt "a dracu' de simpatica" si m-am simtit ca atare.
Va doresc tuturor weekend ca al meu, chiar si mie imi doresc asta! O sa traiti si voi o parte din mine acum, prin niste poze:



2 comments:

Claudiu Negreu said...

super tare. palaria jos pt Mircea

The Red Hair Girl said...

asa e, moneky, e un om super!
un om mare cu o voce :X hmm... o sa imi fie dor de o voce ca aia, clar! dar mai vine si la anu', nu? :D Domnul Fusta nu va fi uitat prea curand :))