Sunday

fara titlu

Ascult muzica si astept sa te intorci de la dus... mi-ai promis ca nu are sa dureze mult si sper sa te tii de cuvant... nu am nevoie de noi dezamagiri, cred ca stii asta mai bine.
In timp ce te astept imi vin sute de ganduri in minte... oare ar trebui sa renunt? ce are sa fie? cum are sa fie? ce se va intampla cu cafeaua din fiecare seara? ce se va intampla cu lacrimile si framantarea mea de zi cu zi? cat iti va pasa tie ca nu voi mai exista in viata ta? this is your last chance, my boy! stii... ce ma bucura e ca am suportat multe si glorios, daca pot spune asa. am suportat timpul tau pretios, m-am multumit cu jumatati, chiar sferturi de masura... te-am acceptat chiar si pentru cateva minute de... iubire, te-am iertat in nenumarate randuri si nici macar acum nu iti port pica pentru toate lacrimile varsate. nu cred ca te-ai pus suficient de mult in locul meu... cum ai fi rezistat tu?
Oricum... sunt foarte sigura ca sfarsitul e aproape, numai ca n-as fi vrut sa se termine... cel putin nu asa... as fi vrut sa nu fie vorba de timp aici. am inceput sa urasc timpul si, mai ales, persoanele care nu au timp! orele trec, zilele au trecut si ele... sunt 11 zile... iti mai amintesti cum e sa ma tii in brate? ma chemai langa tine si ma strangeai tare la pieptul tau... si imi spuneai: ce dor mi-a fost de tine, bazdaganie! hmm... si acum imi spui acelasi lucru... lipsesc insa atingerile, mirosul tau, cafeaua din fiecare seara si fumul de tigara...
Si iar ma intristez... si pare sa doara... si te simt pana si in punctele astea de suspensie, folosite in mai toate mesajele de la tine. crede-ma, nu imi e usor deloc! nu as fi vrut sa iti dau drumul vreodata, sa te las. n-ai sa stii niciodata cat te-am iubit de mult!
oricum, iubirea are sa inceapa cu R. mult timp de acum incolo... si am sa raman cu niste fraze in gand, cu amintiri si un strop de iubire in suflet, cu gustul amar in gura pentru ca nu a mai fost sa fie... cu dorul unei cafele baute in masina ta, cu regretul ca nu voi mai avea cu cine imparti o tigara.
tu te-ai intors... el e inca acolo... eu aici... mereu separat... exista oare vreo poza care sa exprime ceea ce simt eu?

daca vrei poti sa ma impusti, azi nu am nimic impotriva!

3 comments:

Claudiu Negreu said...

the blowers daughter...

The Red Hair Girl said...

maybe... but i was wrong :) lucky me!

Claudiu Negreu said...

asta mi-a venit in cap... pur si simplu melodia aia...