Sunday

Un gol plin


Si era inca acolo... si parea sa nu stie ce vrea... fixa obiecte si evita sa scoata vreun cuvant. Era absenta si prezenta lui nu o mai intimida. Incerca sa ii demonstreze ca nu a procedat corect si ca recunoasterea greselilor sale ar fi rezolvat toate problemele, insa acele greseli erau doar in mintea lui.
Si in tot timpul petrecut cu el, se gandea la el... Era corect ceea ce ii facea? Merita el ca ea sa fie langa cel care o ranise? Si nu se ajunsese la nicio concluzie... Ii spunea ca i-a fost dor de ea, ca nu i-a facut bine timpul in care ea a stat departe de el. Dar cine stie ce e ala dor?
O tinea in brate si nu voia sa o lase sa plece. Parea sa o surprinda spusele lui si lacrimile incepeau sa curga... si o privea in ochi si ii spunea ca habar n-are ce simte el, ca o iubeste. Si totul a continuat bine, dar... ce avea sa se intample cu el?
Ea nu voia sa incheie celalalt rol din viata ei. Ea era amanta, dar era si iubita. Si iubea si se simtea iubita, dar ce pret avea totul? Statea langa el, dar nu il simtea cu totul... nu era si gandul acolo unde era prezenta. Mai ofta din cand in cand si isi mai aprindea o tigara... si totul parea un vis. Nu se mai vedea langa persoana pe care o iubea, nu credea ca va mai ajunge sa stea in acel loc. Si tragea din tigara aceea de parca era prima fumata in acea zi si il privea... nu el era tot ceea ce vedea... si erau atatea... si nu se putea exprima. lucrurile evoluau si nu o deranja intr-un mod anume. Ce cuvinte? Ce sentimente? Totul se petrecea atunci si acolo! Ce sinceritate? Ce confesiuni? Totul trebuia sa se pastreze doar in mintea ei.
Vreau sa stai goala, sa dai astia jos! Dar ea nu se simtea la fel dezgolingdu-si trupul. lumina arata toate imperfectiunile. asta nu era o scuza pentru ca lui ii placea totul. Sanii ei erau frumosi pentru ca, desi erau mici, se potriveau perfect cu inaltimea ei si incapeau perfect in palma lui, fundul ei il fascina, motivul nefiind prea bine cunoscut de aceasta femeie.
Si multe tigari s-au fumat, multe ganduri s-au amestecat, multe dorinte s-au stins/ indeplinit, multe sentimente au reinviat, dar EL... el a ramas tot in gandul ei...

Si mai este si azi. Si a ramas tot iubita si nimic mai mult! Ea doar iubeste!

3 comments:

Claudiu Negreu said...

frumoasa poveste:P...;)

Anonymous said...

Even the most beautiful rose has thorns.

The Red Hair Girl said...

@ MONKEY- thx!
@ anonim- that's true, but the story it's not as you imagine it :)