Friday

cine esti tu?

oricat de mult incerci sa sustii ca poti sa cunosti pe cineva in totalitate, nu se va intampla asta niciodata. mereu se vor ivi surprize neplacute, ca asta pe care mi-ai facut-o tu mie... trebuia sa iti dai seama ca nu stau prea bine la capitolul asta momentan... totusi, ai facut-o... dar intr-o zi nu o sa mai depind de tine din niciun punct de vedere.
si daca acum plang, mai incolo voi rade, daca acum am numai ganduri, mai tarziu voi avea amintiri, daca acum te iubesc, in viitor imi vei fi indiferent, daca tu poti face ce vrei, la un moment dat voi putea sa fac si eu.
viata alaturi de tine nu are contur... se vede din departare, dar nu se simte de aproape. ma inalti si imi dai drumul brusc, nu ma lasi sa visez indeajuns... ceea ce simt acum nu imi place... sa fie ura asta? hee... o minune nu tine decat trei zile, zicea cineva... chiar atat a tinut!
am stat singura atatea nopti, te-am asteptat zile intregi, te-am inteles in momentele in care altcineva nu te-ar fi inteles, te iubesc chiar si acum, dar tu... tu ce faci?
mi-ar placea sa iti pot spune totul in fata, sa iti spun ce ma doare, sa iti strig ce ma raneste, sa iti soptesc ce mi-as dori, sa fii langa mine acum si sa imi stergi lacrimile... dar unde esti tu?
esti pierdut in acelasi loc, acel loc care... nici nu imi gasesc cuvintele... nu mai stiu nici ce simt... o sa imi revin, pacat ca mi-am stricat si ziua asta... sau ce a mai ramas din ea, distug toate clipele ramase, irosesc timpul pe lucruri banale si te iubesc in fiecare zi... nu meriti asta!

11 comments:

giani said...

zambeste...
maine va fi mai rau, spunea cineva...dar eu cred ca va fi si bine...daca iti doresti!

Liz said...

E atat de usor sa-mi imaginez oarecum viata ta... privita, categoric, dinauntrul tau... scrii frumos tare ce simti... dar ti-am mai spus...
Aici la comentarii scrie asa: da-mi mie gandurile tale... tu asta faci...
La multi ani, ruxi!

The Red Hair Girl said...

@ ana- sunt convinsa ca va trece, un atu e ca sunt zodia gemeni ;)
si oricum am trecut peste atatea, peste n minciuni ale altora, bine macar ca el nu ma minte, desi e dureros si asa, dar e realitatea.
@ liz- saru' mana! la multi ani si tie! fie ca anul asta sa fie mai frumos si mai bun decat cel trecut, sa fim sanatosi si inconjurati de oameni care ne iubesc!
si in legatura cu viata mea, nu mi-e simplu nici mie uneori, nu stiu cat poate fi de usor de imaginat... fac ceea ce simt, asa a fost mereu si uneori asta reprezinta o gresala! sunt plina de ganduri :))

sylvia said...

nu mai inteleg nimik din posturile tale .pe 2 esti happy si pe 9 se naruie tot?!nu cred k el e marea ta dragoste,vorbesti cu prea mare usurinta....ps:blogul fostului mai exista?

The Red Hair Girl said...

nu e atat de simplu ca sa fie atat de usor de inteles... nu stiu daca el e nmarea mea dragoste, dar il iubesc... e greu, putin... contradictii, personalitati opuse... in acest pot spune ca totul merge normal :)
exista blogul... dar nu au acces la el decat invitatii...

idi said...

te inseli aici :)
e deschis pt toata lumea :p

ClaudelGFX said...
This comment has been removed by the author.
ClaudelGFX said...

scrii ca si cum te-ar saruta un pumn plin de cuvinte amare, ce-ti naruie fiecare dulce amintire, oare chiar se merita?

The Red Hair Girl said...

@claudel
nu se mai merita nimic in ceea ce il priveste pe el... nu merita nici macar gandurile ce i le port... dar a fost frumos... au fost cateva luni magnifice :)
interesant, dar mai pot zambi!

Danny said...

foarte profund!

The Red Hair Girl said...

da, asta e tot ceea ce pot spune, doare atat de tare, dar suna atat de bineee :D